Pánikbetegségem története (PART 4)

Ahogy már említettem elhatároztam, hogy segítséget kérek. Már éjszakánként is heves szívdobogással úgy ébredtem, hogy nem kapok levegőt, szó szerint fuldokoltam, és után már nem tudtam visszaaludni, mert féltem. Először egy kineziológust kerestem fel, az alábbi linkeken találsz információkat arra vonatkozóan, hogy miben tud a kineziológia segíteni:

http://www.stressz-oldas.com/p/stresszoldas-kineziologiaval.html

http://www.stressz-oldas.com/2010/12/panik-szorongas.html

5-6 alkalommal voltam, minden alkalommal mutatott nekem a kineziológus stresszoldó gyakorlatokat, amit otthon is kellett végeznem. Kaptam tőle Bach elsősegély cseppet, illetve van már rágó, és cukorka is (http://www.viragterapia.hu/friss-hirek/az-a-hires-elsosegely-csepp.html, http://biofalva.hu/bach_rescue_pasztilla_elsosegely_pasztilla_fekete_ribizlis_izben_50_g ), a pánikroham elején kellett a nyelvre csepegtetni, a cukorka használata egyszerűbb, mert egy előadás közepén a tömegben érdekes lenne a csepegtetés. Ma már abszolút nem érdekel, hogy mit gondolnának erről, ha ez kell, hogy jobban legyek, megtenném. Jobban lettem a kineziológus segítségével, de még mindig távolinak tűnt a cél.

A táskám további tartozéka lett a Sedacur Forte, ami azóta is van a táskámban a biztonság kedvéért, ez egy több gyógynövényből álló kivonat (http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/sedacur_forte_bevont_tabletta/13442 ). Volt olyan időszak, amikor szedtem folyamatosan, egy idő után pedig csak akkor, amikor olyan helyzetekbe kerültem, amitől már előre féltem, pl. színház. Több gyógynövény, és gyógynövénytartalmú készítmény is kapható, ami enyhíti a feszültséget. Itt olvashatsz erről egy cikket: http://antalvali.com/hirek/stresszoldas_gyogynovenyekkel

Következő körben felkerestem egy pszichológust, ő is rengeteget segített, egyre jobban lettem. Én arra bíztatlak, hogy mindenképp kérd szakember segítségét, ne várj hónapokig, sokkal könnyebb az elején elkapni.

A pszichológusom tanácsára elmentem autogén tréningre is. Az autogén tréningről írok majd egy másik bejegyzésben.

L

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s