Tennivalók a vonzás törvényének működtetéséhez

Légy pozitív! Csak vágyni kell rá és megkapod! A vonzás törvénye elhozza neked! Minden elérkezik hozzád a kellő időben!

Olyan sokszor halljuk és olvassuk ezeket, de a hogyant már ritkábban. Michael J. Losier Így működtesd a vonzás törvényét! című könyvében lépésről lépésre mutatja be, hogy mit is kell tennünk, könnyen megvalósítható tippekkel kiegészítve. Én végigcsináltam és a mai napig használom a technikát, csak ajánlani tudom. 🙂

bb08c8029fdfd4162a3e94c22b784616

Megkülönbözteti az önkéntelen vonzást és a szándékos vonzást. Az önkéntelen vonzással nap mint nap találkozhatunk, egyszerű példákon keresztül. Neked is van olyan ismerősöd, aki állandóan panaszkodik a munkahelyére? Vagy meglátsz egy képet a neten egy gyönyörű tengerpartról és az jut eszedbe, hogy ide soha nem fogsz eljutni mert nincs annyi pénzed vagy nincs kivel menned? Ezekkel a jelentéktelennek tűnő negatív rezgésekkel még több negatív dolgot vonzunk be életünkbe.

A szándékos vonzás 3 lépésből áll:

1. Állapítsd meg, mire vágysz!

2. Fordítsd figyelmedet a vágyadra!

3. Engedd meg!

Az első lépés mindig az, hogy eldöntsük mit is szeretnénk, amit általában nem könnyű megfogalmazni. Azt már könnyebb, hogy mit NEM akarunk. Aki átesett már egy szakításon, biztos fel tud sorolni legalább 5 dolgot, hogy mit nem akar a következő párkapcsolatában. Ha egy álommunkahelyről ábrándozol, a mostani munkahelyedet végiggondolva biztos tudsz néhány dolgot, amit nem szeretnél. A “nemszeretem” dolgok listája fog segíteni abban, hogy megtudd, mire is vágysz.

Mindig azt halljuk, hogy a nemet felejtsük el, nem szabad arra gondolni, hogy mit nem szeretnénk. Losier szerint van egy rövid megfigyelési idő, amíg lehet, ez az idő pedig csak rajtad múlik (de nyilván annál jobb, minél rövidebb).

A “nemszeretem” dolgok listáján, a kontraszton keresztül történik a tisztázás, vagyis annak megállapítása, hogy mit is szeretnénk. Ehhez válasszuk ki életünk egyik területét (párkapcsolat, társas kapcsolatok, karrier, egészség, pénzügyek stb), vegyünk egy lapot, majd osszuk két részre. A bal oldalra kezdjük el felírni, hogy mit nem szeretnénk. Hagyjunk magunknak elég időt, de nem kell órákat agyalni rajta. Ha nem jut eszünkbe több, tegyük be a fiókba, hátha később még beugrik valami. Lehetőleg 50-nél több gondolatot szedjünk össze.  Amint úgy érezzük, hogy kész vagyunk, a bal oldali gondolatok ellenkezőjét írjuk fel a jobb oldali oszlopba, vagyis hogy mit szeretnénk. Ezután már csak erre kell összpontosítanunk, tudatosítanunk, naponta olvasni, vizualizálni, elfogadni, megengedni. 🙂

Egy példa, életterület legyen a párkapcsolat:

“Nemszeretem”: Hazudik. Hűtlen. Keveset beszélgetünk. Nem érdeklődik a barátaim iránt. Keveset járunk el együtt. Nem hív vissza, amikor keresem… stb.

Tisztázás: Őszinte és hűséges. Érdeklődik irántam, gyakran beszélgetünk, akár az érzelmeinkről is. Jó viszonyban van a barátaimmal, és én is az ő barátaival. Gyakran mozdulunk ki, szervezünk közös programokat. Visszahív vagy visszaír, ha látja, hogy kerestem.

A könyvben szereplő feladatlap:

feladatlap A könyv pedig:

http://webaruhaz.edesviz.hu/ezoterikus-konyvek/igy-mukodtesd-a-vonzas-torvenyet-2088.html

Jó tisztázást! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s